Vitaal Ondernemerschap

Hypnofit® is gestart in 2019 en groeit door als een gezonde en dynamische onderneming. Met de groei van onze leden melden zich ook steeds meer ondernemers aan. En ondernemers doen waar ze goed in zijn...ondernemen, ook binnen onze club. We noemen het vitaal ondernemerschap. Dagelijks komen diverse mensen samen om te gaan buitensporten. Leden ontmoeten zo ook andere vertrouwde ondernemers en kunnen dus na hun sportieve bezigheden ook profiteren van advies en mogelijke kortingen op allerlei andere gebieden, handig toch?

Heb je een lidmaatschap bij hypnofit® en ben je ondernemer, laat dan weten wie je bent en waar je onze leden verder mee kunt helpen.   

 

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

Floris Berckhout

Berckhout & CO

"Het leven is een grote uitdaging"

Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Loppersum. Naast mijn ervaring als rietdekker/timmerman heb ik een voorliefde voor oude gebouwen en materialen. Hierdoor heb ik het vertrouwen van vele particuliere opdrachtgevers, monumentenzorg en architecten gekregen waar ik graag voor werk.


Het leuke aan het ondernemen is voor mij het verzorgen van het dak, samen met de  bijbehorende communicatie met de klant en eventuele bijkomende partijen.
Omdat ik gemerkt heb dat communicatie een grote valkuil is in de aannemerswereld, doe ik mijn best om mij hierin te onderscheiden. Door mijn lange termijnvisie ontstaan er vaak goede contacten en voel ik me een rijk mens met veel gelijkgestemde mensen om mij heen.

 Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

HANZE BHV

Mark Schipper

"Ons doel is om zo veel mogelijk hulpverleners op te leiden"

Wij geven hoogwaardige Reanimatie, EHBO en BHV lessen. U kunt tevens bij ons terecht voor het inhuren van Brandwachten. Ook geven wij advies over wat er nodig is in uw bedrijf om te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen t.a.v. van veiligheid het RI&E is hier leidend in. Maatwerk is ons niet vreemd ieder mens is uniek, net als elk bedrijf uniek is. Het één en ander brengen wij tot stand met partners en zeer toegewijde instructeurs en instructrices.

Ik ben Mark Schipper geboren in 1976 in Groningen. Mijn hele leven woon ik al in Ten Boer. Ik en mijn partner Angela hebben één dochter Sarah (2011).
Ik ben vanaf mijn 23e al werkzaam in de zorg als Helpende. In mijn vrije tijd geef ik les bij de “Damster Reddingsbrigade” ook ben ik vrijwilliger bij de brandweer in Ten Boer in de functie van Manschap in de rang van Hoofdbrandwacht.
Ook op het gebied van zwemmen heb ik jaren lange ervaring, ik ben instructeur en examinator voor de Reddingbrigade Nederland (KNBRD), ik geef vanaf 1998 les bij verschillende reddingsbrigades in de regio Groningen. Vanuit deze achtergrond zijn wij een goede partij voor bijscholing in de zwembranche ten aanzien van EHBO en of BHV, ook de verplichte zwemtest voor bad personeel nemen wij af, hierin kunnen we ook bijscholing ingeven.

 Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

BELSIMPEL.NL

Jeroen Elkhuizen & Jeroen Doorenbos 

"Alle telefoons en providers op één plek"

Belsimpel is het adres waar je terecht kunt voor al jouw telefoonwensen. Bij Belsimpel heb je keuze uit alle telefoons en alle providers met een eigen netwerk. Ook bieden we bijna alle grote virtuele providers aan. Hierdoor kun je goed vergelijken en vind je altijd iets dat écht bij jou past!

Naast telefoons en abonnementen, heeft Belsimpel ook prepaidtoestellen, tablets en accessoires. Bij ons krijg je daarnaast altijd de beste prijs. Bovendien leveren wij uit eigen voorraad, waardoor je bestelling supersnel bij jou thuis geleverd kan worden.
Het team van Belsimpel telt inmiddels meer dan 700 fanatieke collega's. We zijn constant op zoek naar verbetering. We gaan elke dag tot het uiterste om Belsimpel naar een hoger niveau te tillen.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

MARQUANT

Victor de Jonge

'De beste merken van dit moment'
Als echte Groningers helpen we je zonder poespas en wollige verhalen. Staat het je goed? Dan hoor je dat van ons. Hebben we iets beters voor je liggen? Dan halen we dat erbij. Wij verkopen geen mooie praatjes, we verkopen jouw perfecte outfit. Niets meer en niets minder. Waarschijnlijk lees je het al tussen de regels door: passie, aandacht en productkennis is wat het team van Marquant graag op jou loslaat. Want winkelen moet gewoon leuk zijn en jij moet optimaal kunnen genieten van jouw nieuwe outfit.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

MJ SEATS

Mark Snitjer

MJ Seats is gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Voor bijvoorbeeld uw motor of brommer maken wij een nieuwe look geheel naar uw wensen. Er wordt uitsluitend gewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt kiezen uit kunstleder of echt leder in vele verschillende soorten en kleuren.
Mijn naam is Mark en ben begonnen met  MJ Seats in 2011. In mijn tijd bij Defensie ben ik met het vak stofferen in aanraking  gekomen. Daar heb ik de basis geleerd. Uiteindelijk heb ik zelf een naaimachine gekocht welke eerst op een slaapkamer stond, later in de schuur en nu in een “echt” bedrijfspand staat. Ik heb in het begin diverse dingen geprobeerd te stofferen, soms met succes maar heel vaak ook niet. Omdat ik zelf ook graag mag motorrijden heb ik mijn hobby en vak gecombineerd waar ik al mijn energie en creativiteit in kwijt kan. Sinds 2015 mag ik dit dan ook fulltime doen.Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

Borduurstudio Snitjer

Akke Snitjer

Bij Borduurstudio Snitjer kunt u uw logo of tekst op kleding laten borduren. Dat kan van muts tot broek en alles wat daartussen zit! Bedrijfskleding met uw logo? Wij kunnen van uw logo een borduurkaart maken. Wij borduren de (bedrijfs)kleding of promotiekleding computergestuurd met uw logo of naam.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

Jansen en Van Oort

Jack Jansen


Schakel een vakman in van allround schildersbedrijf Jansen & Van Oort en wees er zeker van dat al uw schilderwerk tot in de puntjes verzorgd wordt. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf is in Groningen en omgeving, zowel voor uw woning als bedrijfspand inzetbaar, van kleine klus binnenshuis tot het compleet schilderen van het buitenwerk. Met ruim 32 jaar ervaring in het schildersvak klaren wij iedere klus vakkundig en bekwaam.

Kwaliteit is het uitgangspunt van de schilders van Jansen & Van Oort. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door te werken met moderne materialen, kwaliteitsverf en de laatste technieken. Het resultaat van het leveren van kwaliteit is dat wij als schildersbedrijf een grote en tevreden klantenkring in de regio Groningen hebben opgebouwd.

Als uw schilder nemen wij net even dat stapje extra voor onze klanten. Jansen & Van Oort is er o.a. voor uw schilderwerk binnen, schilderwerk buiten, reparatie en restauratie van kozijnen en achterstallig onderhoud, herstel van houtrot, het plaatsen van hardhouten kozijnen, en het leveren en plaatsen van onder andere isolatieglas

 Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

KOSTER BAFLO

Irma Koster

Koster Baflo vliegengordijnen is al jarenlang een begrip. Wij verkopen al sinds het jaar 2000 vliegengordijnen. Onze vliegengordijnen houden op efficiënte en milieuvriendelijke wijze vliegend ongedierte buiten de deur.

Ze passen in elk interieur dankzij de grote keuze in kleuren en motieven. De gordijnen zijn geschikt voor alle deuren: caravan deuren, openslaande terrasdeuren, lage deuren en hoge deuren.

Iedere maat is in principe leverbaar. De gordijnen worden geleverd als DHZ (Doe Het Zelf) pakket, compleet met telpatroon en beschrijving. De gordijnen kunnen uiteraard ook kant en klaar geleverd worden tegen een meerprijs.

Wij geven 5 jaar garantie op verkleuring en breuk. U moet wel de aankoopbon overleggen.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

LOVE LASHES

Sharon Aalders

Lovelashes is een schoonheidssalon gespecialiseerd in wimperextensions, lashlifting, Brow treatments en meer!

In de salon staat de klant op nummer 1, vind je het spannend en heb je bijvoorbeeld nog nooit iets aan je wenkbrauwen gedaan? Er word altijd in overleg gekeken naar wat het beste bij jou past en wat jou wensen zijn.


De salon is gevestigd aan de Schweitzerlaan 2 in een verzamelgebouw vlakbij het martini ziekenhuis in Groningen.

 Nieuwsgierig geworden? Voor een betere impressie kun je altijd een kijkje nemen op Google, Instagram of Facebook!

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

KIM'S ATELIER

Kim Jansen 

Kim's Atelier is gespecialiseerd in mooie luiertaarten voor jongens en meisjes. Ik doe mijn werk vol passie en plezier.

Neem gerust een kijkje op mijn facebooksite en Instagram. Groetjes Kim.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

HA-RA

Danique Jansen

Ha-Ra staat voor milieuvriendelijke, effectieve en eenvoudige huishoudelijke reiniging, waardoor het leven van mensen gemakkelijker wordt en tegelijkertijd mensen, dieren en het milieu worden beschermd.

Voor meer informatie neem een kijkje op Google of Facebook.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

TUPPERWARE

Danique Jansen 

Tupperware bestaat nog steeds! Je kent het ongetwijfeld: het bedrijf van de kunstof producten. Bakjes in alle soorten en maten waarin je eten luchtdicht kunt bewaren.

Naast bakjes verkoopt Tupperware ook andere artikelen.

Voor meer informatie neem een kijkje op Google of Facebook.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

VAN DER DOORN KOEL- EN VERWARMINGSTECHNIEK

Lars van der Doorn

Wij Koelen en Verwarmen sinds 2018. Van koelen tot verwarmen en van elektra tot loodgieters werk, wij kunnen u van dienst zijn. Maar wie zit er achter het bedrijf?

Mijn naam is Lars van der Doorn en momenteel ben alleen ikzelf werkzaam binnen van der Doorn Koel- en Verwarmings- Techniek.

Sinds 2011 ben ik werkende in de installatie branche. Destijds ben ik begonnen als all-round hulp monteur E en W. Daarna heb ik een jaar gewerkt als werkvoorbereider en uiteindelijk ben ik terug gekeerd in het veld als eerste monteur. Tijdens mijn periode op kantoor kwam ik erachter dat ik de afwisseling tussen klantencontact, werkvoorbereiding en uitvoering erg leuk vond en een eigen bedrijf past daar perfect bij.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn