Vitaal-Ondernemerschap

Hypnofit® is gestart in 2019 en groeit door als een gezonde en dynamische onderneming. Met de groei van onze leden melden zich ook steeds meer ondernemers aan. En ondernemers doen waar ze goed in zijn...ondernemen, ook binnen onze club. We noemen het vitaal ondernemerschap. Dagelijks komen diverse mensen samen om te gaan buitensporten. Leden ontmoeten zo ook andere vertrouwde ondernemers en kunnen dus na hun sportieve bezigheden ook profiteren van advies en mogelijke kortingen op allerlei andere gebieden, handig toch?

Heb je een lidmaatschap bij hypnofit® en ben je ondernemer, laat dan weten wie je bent en waar je onze leden verder mee kunt helpen.   

 

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

Floris Berckhout

Berckhout & CO

"Het leven is een grote uitdaging"


Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Loppersum. Naast mijn ervaring als rietdekker/timmerman heb ik een voorliefde voor oude gebouwen en materialen. Hierdoor heb ik het vertrouwen van vele particuliere opdrachtgevers, monumentenzorg en architecten gekregen waar ik graag voor werk.

 Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

HANZE BHV

Mark Schipper

"Ons doel is om zo veel mogelijk hulpverleners op te leiden"

Wij geven hoogwaardige Reanimatie, EHBO en BHV lessen. U kunt tevens bij ons terecht voor het inhuren van Brandwachten. Ook geven wij advies over wat er nodig is in uw bedrijf om te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen t.a.v. van veiligheid het RI&E is hier leidend in. Maatwerk is ons niet vreemd ieder mens is uniek, net als elk bedrijf uniek is. Het één en ander brengen wij tot stand met partners en zeer toegewijde instructeurs en instructrices.


Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

MARQUANT

Victor de Jonge

'De beste merken van dit moment'


Als echte Groningers helpen we je zonder poespas en wollige verhalen. Staat het je goed? Dan hoor je dat van ons. Hebben we iets beters voor je liggen? Dan halen we dat erbij. Wij verkopen geen mooie praatjes, we verkopen jouw perfecte outfit. Niets meer en niets minder. Waarschijnlijk lees je het al tussen de regels door: passie, aandacht en productkennis is wat het team van Marquant graag op jou loslaat. Want winkelen moet gewoon leuk zijn en jij moet optimaal kunnen genieten van jouw nieuwe outfit.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

MJ SEATS

Mark SnitjerMJ Seats is gespecialiseerd in het opnieuw bekleden of aanpassen van uw zadel, buddyseat of fitnessapparatuur. Voor bijvoorbeeld uw motor of brommer maken wij een nieuwe look geheel naar uw wensen. Er wordt uitsluitend gewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt kiezen uit kunstleder of echt leder in vele verschillende soorten en kleuren.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

Borduurstudio 

Snitjer
Akke Snitjer


Bij Borduurstudio Snitjer kunt u uw logo of tekst op kleding laten borduren. Dat kan van muts tot broek en alles wat daartussen zit! Bedrijfskleding met uw logo? Wij kunnen van uw logo een borduurkaart maken. Wij borduren de (bedrijfs)kleding of promotiekleding computergestuurd met uw logo of naam.Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

Jansen en Van Oort

Jack JansenSchakel een vakman in van allround schildersbedrijf Jansen & Van Oort en wees er zeker van dat al uw schilderwerk tot in de puntjes verzorgd wordt. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf is in Groningen en omgeving, zowel voor uw woning als bedrijfspand inzetbaar, van kleine klus binnenshuis tot het compleet schilderen van het buitenwerk. Met ruim 32 jaar ervaring in het schildersvak klaren wij iedere klus vakkundig en bekwaam.


 Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

KOSTER BAFLO

Irma KosterKoster Baflo vliegengordijnen is al jarenlang een begrip. Wij verkopen al sinds het jaar 2000 vliegengordijnen. Onze vliegengordijnen houden op efficiënte en milieuvriendelijke wijze vliegend ongedierte buiten de deur.Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

KIM'S ATELIER

Kim Jansen 

Kim's Atelier is gespecialiseerd in mooie luiertaarten voor jongens en meisjes. Ik doe mijn werk vol passie en plezier.

Neem gerust een kijkje op mijn facebooksite en Instagram. Groetjes Kim.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

HA-RA

Danique Jansen

Ha-Ra staat voor milieuvriendelijke, effectieve en eenvoudige huishoudelijke reiniging, waardoor het leven van mensen gemakkelijker wordt en tegelijkertijd mensen, dieren en het milieu worden beschermd.

Voor meer informatie neem een kijkje op Google of Facebook.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

TUPPERWARE

Danique Jansen 

Tupperware bestaat nog steeds! Je kent het ongetwijfeld: het bedrijf van de kunstof producten. Bakjes in alle soorten en maten waarin je eten luchtdicht kunt bewaren.

Naast bakjes verkoopt Tupperware ook andere artikelen.

Voor meer informatie neem een kijkje op Google of Facebook.

Klik op bovenstaande foto voor meer informatie.

VAN DER DOORN KOEL- EN VERWARMINGSTECHNIEK

Lars van der Doorn

Wij Koelen en Verwarmen sinds 2018. Van koelen tot verwarmen en van elektra tot loodgieters werk, wij kunnen u van dienst zijn. Maar wie zit er achter het bedrijf?

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn