GROEPSLESSEN

PRIJZEN

Overzicht Abonnementen


Vergelijk AbonnementenLOCATIE


HOE WE TRAINEN?

Check voor alle informatie over Sporthypnose op onze website www.sporthypnosetraining.nl 


 GRATIS PROEFLES 

 

GEWELDIGE ERVARINGEN

Maren Berger

Maren Berger

"Ik had nog nooit eerder gehoord van sporthypnose. Je sportprestaties verbeteren door stil te liggen? Ik vond dit een wonderlijk verhaal maar was wel nieuwsgierig en dus ging ik toch maar liggen op mijn matje in de oude, gezellig sporthal van Ten Post. Soms kraakt er een houten plankje, ik luister naar de stem van Jerymias en mijn spieren, die net nog zo hard hebben gewerkt tijdens de training, ontspannen. Ik mag in mijn hoofd naar mijn favoriete plek en hoef even helemaal niets. En wat er gebeurd is bijzonder. Ik ren door het bos, voel mijn hart sneller kloppen. Dan tintelingen in armen en handen en lijkt het alsof mijn ledematen op een andere plek zitten. '3-2-1 doe je ogen open'. Ik kijk om me heen, voel me inderdaad heerlijk ontspannen en begin ervaringen uit te wisselen met anderen. Dat stukje over trainen in de regen heb ik gemist...Of het werkt? De volgende keer sta ik weer te trainen: in de regen, mijn voeten worden zwaarder door de Groningse klei, overal modder. Maar ik loop naar de ringen, ik zwaai, eindelijk lukt het om dit hindernis te nemen! En ik? Ik voel me 'geweldig"

Annemiek Postema

Annemiek Postema

"Ik wist eerst niet goed wat ik ervan kon verwachten. Een uurtje liggen, ontspannen en focussen. We doen fysieke trainingen maar dan in gedachten. Ik weet het klinkt bijzonder, maar dat is het ook. Naast de bootcamptrainingen, train ik ook nog krachttraining op een sportschool en ook tijdens deze fysieke trainingen merk ik opeens de programmeringen op van de sporthypnose. Sporthypnose trainingen zijn dus ook aan te bevelen als je andere sporten doet. Daar waar ik dacht dat ik het niet kon, gaat het nu als iets vanzelfsprekend..super!"

Ronald Mulder

Ronald Mulder

"Hypnofit heeft mij sowieso nu al zover gebracht dat ik 28 kilo ben afgevallen in 8 maanden. Voor mijn gevoel heeft het helemaal niet zoveel moeite gekost. Ik ben gewoon gaan sporten en vanzelf gezonder gaan eten en drinken."

Emma Vermunt

Emma Vermunt

"Eerst kwam ik niet tot ontspanning toe, maar na de eerste keer was ik soms even helemaal weg en was ik opeens aan het hardlopen, in mijn gedachten...ik dacht wauw, het is net echt"

Menke Sparreboom-Wieringa

Menke Sparreboom-Wieringa

"Ik weet het nog goed...er was iets tijdens het hardlopen dat mij tegen hield...ik kwam in mijn hoofd niet verder dan 10 km, maar fysiek zou ik het makkelijk kunnen doen...nu een aantal sporthypnose trainingen was ik los....zo los dat mijn eerste vette marathon van 42 km van mijn bucketlist kan afvinken...ik kan inderdaad meer dan ik denk!"

Patricia Schol

Patricia Schol

"De spirit van focus en doorgaan zit erg in mijzelf en wordt versterkt door sporthypnose. Mijn kijk naar mezelf in moeilijke momenten van bijvoorbeeld zware inspanning geeft hypnose mij de boost te blijven focussen en door te zetten of juist te ontspannen en te laten gaan Vechtsport blijft mijn nummer 1 sport maar Bootcamp van Hypnofit maakt het voor mij helemaal af. Geeft weer andere kracht en energie die ook in de vechtsport weer goed is."


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn