Open Gym TEN BOER

Hypnofit® Outdoor Fitness NIEUW in Ten Boer; vanaf 17 juni kun je 12 wekenlang elke vrijdagochtend van 9.00 - 10.00 uur gratis met ons meetrainen.

Open Gym Ten Boer is bedacht op initiatief van de Gemeente Groningen. Een mooi platform waar iedereen samen kan komen om gratis in de omgeving te kunnen sporten. Onlangs zijn er een aantal mooie openbare sportplekken gebouwd waar trainingen gegeven kunnen worden. Hier moet natuurlijk optimaal gebruik van worden gemaakt. Met behulp van dit platform kun je je makkelijk aanmelden voor sportactiviteiten in je eigen buurt. De activiteiten zijn heel toegankelijk en divers zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau.

Heb jij nu ook zin om mee te sporten?

NU NOG 2 GRATIS TRAININGEN

Datum

  • Vrijdag 26/08 - 9.00 - Ten Boersterbos - Jerymias Pirsouw
  • Vrijdag 02/09 - 9.00 - Ten Boersterbos - Jerymias Pirsouw


LOCATIE TEN BOERSTERBOS

HOE WE TRAINEN?


GEWELDIGE ERVARINGEN

Mark Snitjer - Ten Boer

Mark Snitjer - Ten Boer

Na een aantal sporten geprobeerd te hebben heel lang niet gesport. Door positieve verhalen een proefles gevolgd en verkocht! Lekker buiten met een enthousiaste trainer en altijd weer wat nieuws! Zo ook een mudrun met de club, helemaal leuk, nooit gedacht dat ik daar aan zou mee doen. Ik heb me al opgegeven voor andere runs.

Kim Jansen - Ten Boer

Kim Jansen - Ten Boer

Trainen bij hypnofit is leuk en ik wordt er sterker door. Mijn eerste mudrun van 6 km heb ik in 2021 gelopen, super leuk. We gingen als groep over en door alle hindernissen, niemand bleef achter. Ik kijk al weer uit naar de volgde keer....lekker door de modder!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn