BLOG

Graag deel ik hier mijn beste hypnofit® tips in de BLOG om andere sporters te inspireren. Heb jij een afspraak voor een proefles met mij op de agenda staan? Dan vind je hier ook mijn beste voorbereidingtips!

 

2022-03-31

Welke dag en tijd past jou het beste om te trainen?

Schermafbeelding 2022-03-31 om 10.54.25.pngBuitensporten is cool

Lekker in de frisse buitenlucht…en ja…soms is het te warm, te koud…veel sneeuw…een straffe wind, maar dat is juist het mooie van buitensporten. Het is trainen met de elementen en seizoenen en je komt buiten je comfortzone en dat is toch ook de bedoeling…hoe wil je je anders verder ontwikkelen? Tuurlijk ben je al bekend met dit gegeven anders was je ook niet op deze BLOG gekomen om niet overtuigd te worden om te gaan te trainen…maar precies…geef jij maar aan wanneer. We zijn ons namelijk bewust dat het een uitdaging is om niet ons sportconcept hypnofit bekend te maken, maar om te weten wanneer het jou het beste past om bij ons te komen trainen. Vandaar dat we je welkom heten op deze BLOG en willen je vragen in de opmerkingen hieronder je ideale dag(en) en tijd(en) op te geven.

We bedanken je alvast voor de moeite en natuurlijk de eerste stap naar hypnofit zijn. En tuurlijk vangen we je op voor een gratis proefles, we introduceren en begeleiden je zodat je een goed beeld en gevoel krijgt bij onze club.

Met sportieve groet, Jerymias.

Jerymias - 10:14:34 | Een opmerking toevoegen

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn