VANDAAG BEGINNEN MET EEN GRATIS PROEFLES

ROOSTER


 


Selecteer een lidmaatschap

SMART
FLEX
5x Strippenkaart
SELECTEER SMART


SELECTEER FLEX


SELECTEER 5X Strippenkaart


LOCATIES 


HOE WE TRAINEN?

 Met Outdoor Fitness train je lekker in de frisse buitenlucht op verhard en onverhard terrein afhankelijk van de trainingslocatie. Je traint met elkaar, maar ook als de weersomstandigheden heden wat minder goed zijn trek je elkaar er door heen. De uitdaging zit dus niet alleen in de gewichten maar ook in de wisselingen van de weersomstandigheden. Je houd hierbij natuurlijk rekening met je sportkleding en schoenen. Outdoor Fitness is een training waarbij je werkt aan combinatie van je kracht en je uithoudingsvermogen. Hiermee ontwikkel je meer energie waardoor je gaat merken dat de vanzelfsprekende dingen die je normaal doet een stuk gemakkelijker gaan. Net als bij elke training geld dat herhaling belangrijk is en dat het resultaat je ongemerkt toe komt. Deze training bestaat uit een tijdsstructuur waarin steeds 1 minuut met de oefening bezig bent met een tussenpozen van 15 seconden rust. Hierdoor is de Outdoor Fitness laagdrempelig en voor elk niveau, elk gewicht en snelheid van bewegingen past namelijk altijd in een minuut. Je kan dus zelf tijdens de training bepalen om rustiger aan te doen of juist er tegen aan te gaan. Belangrijk is wel dat je doet….en zeker, je wordt natuurlijk wel gemotiveerd door je instructeur.

GEWELDIGE ERVARINGEN

Anouschka Van der Kooi

Anouschka Van der Kooi

"Nooit gedacht dat ik sporten en bewegen zo geweldig zou vinden en dat ik daarvan zoveel energie krijg! Ik was nooit heel erg sportief, maar door alle ervaringen bij hypnofit, ben ik sportiever geworden. Door de Outdoor Fitness word ik sterk, krijg ik doorzettingsvermogen en voel ik me een powervrouw! Tevens ben ik iets minder gaan wegen, wat ik graag wilde. Ik ga elke keer met veel plezier heen, ongeacht het weer. De groep is erg gezellig!"

Annemieke Smid

Annemieke Smid

"De afwisseling van het trainen in de Outdoor Fitness en de Bootcamp bevalt me erg goed. En een uurtje in de Outdoor Fitness is behoorlijk intensief ook omdat bijna elk uur van een training weer anders is. Je gebruikt al je spieren van je lichaam, en je kan het op je eigen tempo doen. Goede begeleiding is het halve werk, en dat is wat de trainer doet. Met leuke muziek erbij is een uur zo weer voorbij. En dan het laatste nummer, hyper, hyper van Scooter! Die moet zeker als laatste blijven…want welke training je ook volgt hyper wordt je er zeker van!"


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn