GROEPSLESSEN


PRIJZEN

OVERZICHT ABONNEMENTEN 


VERGELIJK  ABONNEMENTEN


Locaties

Hoe we trainen?


 GRATIS PROEFLES 

 

GEWELDIGE ERVARINGEN

Miranda Kosmeier

Miranda Kosmeier

"Hoe tof is het dat je met elkaar lekker actief bezig bent. Vieze knieën en handen van het tijgeren door het natte gras. Wie had dat gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden. Smorgens vroeg als de zon net op komt of savonds later op de avond. Heerlijk! Ideaal te plannen met wisselende werktijden. Ieder op zijn eigen tempo . Telkens weer iets fitter. Yes!"

Paul Veenboer

Paul Veenboer

"Hypnofit is misschien wel de persoonlijkste en prettigste sportervaring die ik heb gehad. Ik woon nog niet zolang in Groningen en Hypnofit voelde van het begin af aan als een warm bad. Jerymias kent iedereen direct bij naam en is oprecht geïnteresseerd. Hij zorgt ervoor dat geen training hetzelfde is - deze man bulkt van de initiatieven en de energie, erg inspirerend. Daarnaast ligt er totaal geen druk op hard presteren, maar je wordt wel aangemoedigd - in positieve zin. Ook ontbreekt de nodige humor niet - ik kan me geen training herinneren waarbij ik niet heb gelachen! Bovendien kan je praktisch altijd sporten wanneer het jou uitkomt, erg handig voor iemand met een drukke en onregelmatige baan zoals ik. En als klap op de vuurpijl: je wordt er fit van! Dus wat houd je nog tegen? Join us!"

Gaatze Smid

Gaatze Smid

"Wat mijn geweldige ervaringen zijn bij hypnofit? Op een dinsdagavond een stuk wezen lopen, en hoorde ‘90 hits op de P+R Meerstad. Daar word je natuurlijk na toe getrokken. En daar zag ik een leuke groep aan het bootcampen. Beetje sjouwen met banden etc. Gevraagd of we een keer mee mochten trainen. En dat kon natuurlijk! Proefles is gratis….dat is altijd goed natuurlijk als Nederlander zijnde. De week erop gelijk getraind en eigenlijk niet meer weg geweest. Kortom een goeie en leuke trainer die altijd super positief is en je verder wilt helpen met wat je ook maar wil bereiken"

Annemiek Broekema

Annemiek Broekema

"Samen sporten, samen fitter worden, samen grenzen verleggen, samen plezier, samen sportieve herinneringen maken. Ontmoeten, verbinden, vriendschap, gezelligheid in de buitenlucht. Dat is wat hypnofit voor mij betekent. Jerymias zorgt voor een uitdagende training, die voor iedereen toegankelijk is"

Mark Snitjer

Mark Snitjer

"Sport was nooit echt mijn ding. Een keer bootcampen en eigenlijk was ik om. Lekker in de buitenlucht sportief de dag beginnen of afsluiten voor mij. Mooi weer of slecht weer, het maakt eigenlijk niet uit het is altijd leuk. Vooral omdat we nooit hetzelfde doen er zit altijd variatie in de oefeningen"


 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn